Linda Bakker

Linda is geboren op 15 augustus 1967 en reeds jaren werkzaam als tennistrainster. Linda is op 6-jarige leeftijd begonnen aan tennis en speelt sindsdien met zeer veel enthousiasme tennis.

De licentie tennisvaardigheid A heeft zij in 1987 afgerond en er zijn sindsdien vele licenties en workshops via de KNLTB en NOC NSF, voor zowel volwassenen als jeugd, op het gebied van tennis doorlopen. Een kleine greep hieruit: voetenwerk, mentale training, mrt voor kids, pubergedrag etc. De opleiding tenniskids 1,2, 3 en 4 heeft zij afgerond en ze is gediplomeerd rolstoel tennistrainster.

Ze is sinds 2013 werkzaam voor tennisschool RG sports, bij diverse verenigingen, waaronder: Clubtrainer Nederhorst den Berg, TV Eemnes en hoofdtrainer bij BTV Phonosmash (Baarn) en sinds 2017 volledig bij TV de Punt als hoofdtrainer. Naast haar functie als trainster heeft Linda diverse functies binnen RG sports vervuld, waaronder Eventmanager en Communicatiemanager.

  • van 2002 – 2012 lid geweest bij TV de Punt
  • van 2008 – 2011 training gegeven bij TV de Punt (junioren en senioren)
  • 1988 zomerseizoen bij Club Méditerranée gewerkt als tennistrainster
  • 1987 diploma tennisscheidsrechter D

Linda is getrouwd en heeft 2 zonen Haar passie is TENNIS; Haar hobby’s zijn skiën, zeilen en fietsen.

Linda geeft aan iedereen tennisles van 3 jaar tot … jaar. Ongeacht of je beginner/gevorderde bent of junior/senior. Door haar individuele aanpak, binnen een groep of tijdens privé training, is het voor iedereen mogelijk zijn/haar doel(en) te bereiken.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Telefoneren mogelijk na contact per e-mail.

T.V. De Punt

Sportlaan 9
3893 AB Zeewolde

KVK-nummer

40656210