Tennissen bij TV De Punt

Welkom bij Tennisvereniging De Punt Zeewolde!
 
TOSSEN: wekelijks op dinsdagavond vanaf half 8!
 
Overige tennisactiviteiten zijn te vinden op www.toernooi.nl > Zeewolde.

Als de grootste tennisvereniging van Zeewolde, bieden wij je de mogelijkheid lid te zijn van een recreatieve en competitieve, en  vooral gezellige en actieve tennisclub. Met het organiseren van vele activiteiten voor zowel onze recreatieve als competitieve senior- en jeugdleden biedt TV De Punt voor elk wat wils. Voor de recreatieve senior en jeugdtennisser worden diverse interne toernooien, toss-ochtenden- en avonden georganiseerd. De competitieve tennissers kunnen meedoen aan diverse KNLTB competities, ons populaire open toernooi (zowel senior als junior), maar natuurlijk ook aan de clubkampioenschappen, winter en dinsdag dubbelcompetitie.

Wij beschikken over een prachtig aangelegd park met 6 verlichte kunstgrasbanen, die het gehele jaar bespeeld kunnen worden. Daarnaast beschikken wij over een minibaan en een oefenmuur.
De vereniging beschikt over een ruim rookvrij clubhuis met een gezellige bar en een beregezellig terras. Uiteraard zijn er toiletten, kleedkamers met douches aanwezig.
 
De button Lid worden? (rechts op de website) verwijst je naar het inschrijfformulier.

Je krijgt als lid een KNLTB spelerspas die je o.a. gebruikt bij het reserveren van een baan. Hiervoor werkt TV De Punt met een digitaal afhangsysteem. Met deze pas krijg je tevens toegang tot de entree van het clubhuis en kun je ook aan toernooien elders deelnemen.
We verwachten dat onze leden met gepaste (tennis) kleding komen tennissen. Tevens is het verplicht om tennisschoenen te dragen die geschikt zijn voor het spelen op kunstgras. Een racket en tennisballen dient men zelf mee te brengen.
 
TV De Punt biedt een verenigingsleven waarin veel georganiseerd wordt en gezelligheid voorop staat. Deelname aan alle activiteiten moet niet, maar is erg leuk. Het is een mogelijkheid om andere leden sneller te leren kennen. Hetzelfde geldt voor een bijdrage aan het organiseren van activiteiten of onderhoudswerkzaamheden aan clubhuis of op het park: het is niet verplicht (op de kantinediensten na), maar je leert op deze wijze de tennisvereniging en de leden kennen.

Wij verwelkomen je graag als lid van TV De Punt!
 
Voor meer info over de vereniging, kun je een e-mail sturen naar onze contactpersoon: [email protected]  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 200 0239

T.V. De Punt

Sportlaan 9
3893 AB Zeewolde