Lidmaatschappen

Het lidmaatschapsjaar bij TV de Punt loopt van 1 januari t/m 31 december. Gedurende het gehele jaar, uitgezonderd weersomstandigheden als sneeuw, zware regenval, onweer en dooiperiodes, kan overdag en ’s avonds worden gespeeld.
 
T.V. De Punt kent verschillende lidmaatschapsvormen:
Senior lid
Seniorlidmaatschap start met het kalenderjaar waarin een lid 18 jaar wordt.

Studenten
Voor scholieren/studenten met een geldig inschrijfbewijs aan een onderwijsinstelling kent TV De Punt het zgn. reductie seniorlidmaatschap.

Junior lid
Het juniorlidmaatschap is voor leden vanaf 2 jaar en geldt tot het jaar waarin men 18 jaar wordt. Voor juniorleden, tot het jaar waarin ze 8 jaar worden, geldt een aangepast contributiebedrag.

Proefpas
Wil je kennis maken met tennis, dan kan je gebruik maken van een proefpas. De proefpas is 2 maanden geldig, ingaande op de dag van afgifte en kan eens in de 3 jaar worden aangevraagd. Tijdens de zomermaanden (1 mei tot 15 augustus) wordt de proefpas niet uitgegeven aan personen jonger dan 18 jaar. De proefpas wordt alleen door de ledenadministratie afgegeven bij contante betaling van 25,00 (hiermee kan je 2 maanden overdag spelen; als je ook ’s avonds wilt spelen dan kunt u tegen een borg van 25,- gebruik maken van een tijdelijke digitale pas. Wanneer u de pas weer bij ons inlevert ontvangt u de 25,- borg terug). 
Na de inschrijving, nemen wij contact met u op om af te spreken wanneer u de proefpas + evt. tijdelijke digitale pas kunt ophalen en betalen.
 
Lidmaatschap
Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €13,00 per persoon, uitgezonderd junioren 6-8 jaar en mini-junioren.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een volledig verenigingsjaar. Het verenigingsjaar is gelijk aan het kalenderjaar.
 
Voor een nieuw lidmaatschap tijdens het lopende verenigingsjaar betaalt u contributie op basis van een staffel.
 
Voor actuele info en lid worden: [email protected]
 
of gebruik de button  rechtsboven op onze website.
 
Onze tarieven
Lidmaatschap Jaarcontributie Inschrijfgeld
Senior € 199,00 13,00
Student 115,00 13,00
Junior 99,00 13,00 (Vanaf 8 jaar)
Proefpas 25,00 0

* Voor de digitale proefpas berekenen wij €  25,00 borg.

** Seniorleden en studenten van 18 jaar en ouder, worden geacht minstens 2 kantinediensten te draaien. Hiervoor betalen zij per jaar 45,00 kantinewaarborgsom (Bij inschrijving na na 1 juli 22,50), welke teruggestort wordt nadat geconstateerd is dat de kantinediensten zijn gedraaid. Je spelerspas wordt daarom uitgereikt door de ledenadministratie, nadat het verschuldigde bedrag door de vereniging is ontvangen en je je aangemeld hebt voor tenminste twee bardiensten. Dit geldt niet voor leden met een proefpas.

Pas nadat je in het bezit bent van een spelerspas mag je de baan op.


Leden die een keer met een introducee willen spelen, kunnen voor hun introducee een dagkaart (5,00) kopen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 200 0239

T.V. De Punt

Sportlaan 9
3893 AB Zeewolde