Lidmaatschappen

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een volledig verenigingsjaar. Het verenigingsjaar is gelijk aan het kalenderjaar.

Als je lid wordt in het lopende het jaar dan betaalt je alleen contributie voor de maanden dat je lid bent, tot het eind van het kalenderjaar.

Vragen over het lidmaatschap kun je stellen via: [email protected]

Gedurende het gehele jaar, kan er iedere dag; overdag en ’s avonds worden gespeeld. Uitgezonderd weersomstandigheden als sneeuw, zware regenval, onweer en dooiperiodes,

Contributie 2023 (voor het verenigingsjaar 2024 volgt na de ALV een aanpassing m.b.t. indexering). Betaling uitsluitend via automatische incasso.
 
Seniorleden
vanaf 18 jaar: € 210,-
 
Juniorleden
2 tm 12 jaar: € 55,-
13 tm 17 jaar: € 105,-  
 
Inschrijfgeld 
Jeugd tm 12 jaar: n.v.t.
Overige nieuwe aanmeldingen: eenmalig p/p € 13,-
 
Mocht je onverhoopt je lidmaatschao willen beëindingen, dan kan dat per einde van het kalenderjaar. Je afmelding moet voor 1 december bij de ledenadministratie binnen zijn.
 
Kantinewaarborgsom 2024
Seniorleden betalen € 75,- 'kantinewaarborgsom'. Als lid dien je 3 'kantinediensten' te verrichten in één kalenderjaar. Gelijkwaardige inzet kan ook tellen als 'kantinedienst', bijvoorbeeld helpen bij het onderhoud van het park. Na verrichten van deze diensten wordt de waarborgsom terug gestort.
 
Proeflidmaatschappen
Geen of weinig tenniservaring? Vraag naar de mogelijkheden bij de ledenadministratie of bij de voorzitter via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Telefoneren is mogelijk na contact per e-mail.

T.V. De Punt

Sportlaan 9
3893 AB Zeewolde

KVK-nummer

40656210