Tennissen bij Tennisvereniging De Punt

Welkom bij Tennisvereniging De Punt
Op deze pagina vind je algemene informatie over tennissen bij onze vereniging.
 
Wil je meer specifieke informatie? Stuur dan een email naar de voorzitter: [email protected]
 
Onze vereniging beschikt over een prachtig aangelegd park met 6 verlichte kunstgrasbanen inclusief een minibaan en oefenmuur, die het gehele jaar bespeeld kunnen worden. Het ruime en rookvrije clubhuis heeft een gezellige kantine en een groot terras.
 
Natuurlijk kun je bij ons 'vrij tennissen', maar we organiseren ook veel activiteiten. Denk hierbij aan clubkampioenschappen, een ouder/kind toernooi of een gezellig ééndagstoernooi. Je hoeft geen ervaren tennisser zijn om hieraan deel te kunnen nemen. Of je nu ervaren bent of starter, jong of oud, er is altijd een activiteit waarbij je kunt aansluiten. Naast de diverse activiteiten is er elke dinsdagavond 'toss-avond'. Hierbij speelt iedereen met en door elkaar en wissel je elk half uur van tegenstander. Deelname aan alle activiteiten moet niet, maar is erg leuk. Het is een mogelijkheid om andere leden sneller te leren kennen.

Hetzelfde geldt voor een bijdrage aan het organiseren van activiteiten of onderhoudswerkzaamheden aan ons clubhuis of het park: Het is niet verplicht, maar je draagt wel bij aan een leuke, mooie en veilige tennisvereniging.

De competitieve tennissers (junior en senior) kunnen meedoen aan diverse KNLTB competities.
 
Met het organiseren van vele activiteiten voor zowel onze recreatieve als competitieve senior-en jeugdleden biedt tennisvereniging De Punt voor elk wat wils.
 
Kortom, Tennisvereniging De Punt is niet alleen de grootste, maar ook de gezelligste tennisvereniging van Zeewolde!
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Telefoneren is mogelijk na contact per e-mail.

T.V. De Punt

Sportlaan 9
3893 AB Zeewolde

KVK-nummer

40656210