Fransien Rombouts en Mirela ter Maten-Ghioane

Fransien Rombouts 

Op mijn 6e jaar ben ik begonnen met tennissen. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid naar de 2e klasse op zondag gemengd. Hiernaast heb ik altijd veel toernooien gespeeld. De laatste jaren speel ik minder vaak. Dat komt omdat mijn ambitie is veranderd. Ik wil graag anderen helpen bij het leren tennissen en/of een betere tennisser/ster te worden.

In 1993 heb ik op het CIOS in Arnhem mijn A opleiding gehaald en in 1994 mijn B opleiding. Naast tennis ook diploma‚Äôs gehaald voor Fitness trainster, aerobic trainster, dans lerares en zwem lerares. Daarna ook meerdere cursussen gevolgd zoals:  jeugdtennis, biomechanica, Tenniskids 1 en 2. voeding, reanimatie enz.

Mirela ter Maten-Ghioane

Ik ben in 1980 geboren en op jonge leeftijd ben ik met tennis begonnen. Later heb ik voor een organisatie gewerkt die in verschillende landen tennisles verzorgd. Tennis is altijd mijn passie geweest en door mijn manier van lesgeven probeer ik mijn enthousiasme over te brengen aan de mensen. In de afgelopen periode heb ik ook verschillende opleidingen/cursussen gevolgd en voltooid. Ik speel zelf nog zeer actief en ben 6 in de single en 5 in de dubbel. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Telefoneren is mogelijk na contact per e-mail.

T.V. De Punt

Sportlaan 9
3893 AB Zeewolde

KVK-nummer

40656210