Schooltennis

Informatie voor docenten lagere en middelbare scholen

Sportief bewegen is belangrijk voor kinderen, hiervoor is uiteraard de gymles bij de basisscholen een belangrijk onderdeel. Hierbij biedt TV de Punt nog een extra bewegingsmogelijkheid aan (of ter vervanging van een gymles) voor de leerlingen van alle groepen (van groep 1 tot en met 8).   Ook aan middelbare schooljeugd kan schooltennis worden gegeven als kennismaking met de tennissport en/of als aanvulling op het schoolgym.

Schooltennis

Is een veelal eerste kennismaking met de sport, waarbij kort de beginselen van tennis worden aangeleerd. De nadruk ligt op beweging, plezier en kennismaking.

Duur: 1 uur
Kosten voor 1 uur: gratis

De lessen worden per groep uitgevoerd. Met de leerlingen die reeds bekend zijn met tennis zal rekening worden gehouden en daar waar mogelijk zeker uitgedaagd worden.

Voor u als school betekent dit een extra sport activiteit en voor ons als vereniging betekent dit hopelijk enkele nieuwe leden.

Locatie

De les kan worden uitgevoerd op de banen van Tennisvereniging De Punt aan de Sportlaan 9 voor de complete beleving. Mocht het echter nodig zijn kan het schooltennis uur ook in een gymzaal of op het schoolplein uitgevoerd worden.

Materiaal

Tennisrackets, ballen en materialen worden verzorgd door de trainer.

Data

In overleg wanneer, hoe laat en met welke groep.

Info

Linda Bakker 06-54308037 [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Telefoneren mogelijk na contact per e-mail.

T.V. De Punt

Sportlaan 9
3893 AB Zeewolde

KVK-nummer

40656210