Tennisles

Er zijn maar weinig sporten die lijken op tennis waarbij zowel techniek, tactiek, mentaal en fysiek een grote rol spelen in het spel. Elke gespeelde bal is uniek, zowel de vertrekkende als de ontvangende bal. En telkens zal hierop keuzes gemaakt moeten worden; waar is de bal, hoe komt hij over het net, waar gaat de bal naar toe, wat ga ik er mee doen, hoe doe ik dat en natuurlijk: is het mij gelukt?

Tennistraining gaat allang niet meer alleen om techniek, maar vooral om alle aspecten samen. (techniek, tactiek, mentaal, fysiek) Ongeacht je niveau is het mogelijk om te trainen op het complete plaatje of te trainen op juist datgene waar jij vindt dat verbetering wel heel prettig zou zijn.

Trainster Linda Bakker biedt diverse trainingsvormen aan welke geschikt zijn voor elk niveau, beginner/ gevorderde, en geschikt voor elke leeftijd, junior/senior, ongeacht fysieke mogelijkheden.

Er wordt getraind in een zo homogeen mogelijke groep of er zal binnen de training individuele aanpassingen worden uitgevoerd, zodat iedereen zijn of haar doel(en) kan bereiken.

Interesse? Bel, mail of app:

Linda Bakker
06 5430 8037
[email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Gebruik het telefoonnummer van team captain

T.V. De Punt

Sportlaan 9
3893 AB Zeewolde