Seniorenlessen

Proefles

Neem contact op met Fransien voor het maken van een afspraak voor een gratis proefles van een half uur. Deze proefles is bedoeld om kennis te maken met tennis of om een inschatting te maken van uw nivo ten behoeve van eventuele plaatsing in een bestaande groep.

Voor meer informatie, trainer Fransien Rombouts via [email protected]

Lesniveau's

Beginners

Voor de startende tennisser zal in eerste instantie met een groene stip bal getraind worden. Met het gebruik van deze bal zal het aanleren van de techniek, dankzij de juiste stuithoogte, sneller en makkelijker worden opgepakt. Hierdoor ontstaat een solide basis voor de overstap naar de volgende fase. Vanaf de 1e training komen techniek, tactiek, mentaal en fysiek gecombineerd aan bod, waardoor u zich ontwikkeld als een complete tennisser.

Er wordt spelsituatief getraind, zodat het geleerde naadloos aansluit en toepasbaar is op de baan tijdens oefenmomenten en wedstrijden.

Gevorderde

Samen met u wordt gekeken welke kwaliteiten binnen uw tennisspel verder ontwikkeld en/of verbeterd kunnen worden. Binnen de training worden alle 4 pijlers van tennis (techniek, tactiek, mentaal en fysiek) toegepast in de vorm van uitleg, oefening en/of wedstrijd.

Er wordt spelsituatief getraind zodat het geleerde naadloos aansluit en toepasbaar is op de baan tijdens oefenmomenten en wedstrijden, ongeacht het niveau.

Training

U kunt kiezen uit 1 of 2 x per week training. Voor iedereen die net dat stapje extra wil maken is 2 keer per week trainen ideaal. Door deze intensivering wordt het tennisniveau in een sneller tempo verhoogd.

Voor spelers die 2 x per week trainen wordt door de trainer een ontwikkelingsplan gemaakt en bijgehouden.

Ontwikkelingsplan

Voor spelers die 2 x per week trainen wordt door de trainer een ontwikkelingsplan gemaakt en bijgehouden. Doelstellingen, aandachtspunten en een toekomstvisie komen in dit document te staan. Gezamenlijk wordt gedurende het seizoen aan de hand van deze doelen in de trainingen gewerkt. Deze doelstellingen worden in overleg vastgesteld en getoetst.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Telefoneren is mogelijk na contact per e-mail.

T.V. De Punt

Sportlaan 9
3893 AB Zeewolde

KVK-nummer

40656210